Last news in Fakti

14 Октомври, 2017 05:15 1 193 0

Агуеро: Разминах се на косъм от смъртта

  • агуеро-
  • манчестър сити-
  • катастрофа-
  • колан-
  • смърт

"Коланът ме спаси", заяви звездата на Сити

Звездата на Манчестър Сити – Серхио Агуеро, заяви, че се е разминал на косъм от смъртта. В края на миналия месец аржентинският национал счупи ребро в автомобилна катастрофа, което наложи хоспитализация. От дни нападателят поднови леки тренировки, но още не е готов за игра.

"Когато бях в болницата, попитах доктора дали ще мога да играя в следващия мач на Сити. Отговори ми, че това е невъзможно. После го попитах дали ще се възстановя за световните квалификации, каза, че не знае. Не можех да повярвам! По-късно отново се замислих и благодарих на Бога, че бях с предпазен колан. Той спаси живота ми, иначе сега нямаше да говоря с вас", заяви Агуеро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА