13 Октомври, 2017 13:57 756 0

Милан си набеляза нов треньор

  • милан-
  • треньор-
  • монтела-
  • петкович-
  • швейцария

Това е Владимир Петкович

Ръководните фактори в Милан вече са набелязали треньор за евентуален заместник на Винченцо Монтела, ако последният не успее да върне тима на победния път. Според швейцарския вестник Blick това е Владимир Петкович, който в момента е начело на местния национален тим. Преди два дни - след края на мача срещу Португалия в Лисабон, спортният директор на италианците Масимилиано Мирабели е разговарял с родения в Сараево специалист.

Под ръководството на бившия наставник на Лацио “кръстоносците” спечелиха девет от десет двубоя в квалификациите за Мондиал 2018, но независимо от това ще трябва да играят бараж за класиране. При евентуална загуба Петкович може би ще потърси ново предизвикателство, а оферта от Милан ще е притегателна сила за него.

По-рано днес се заговори, че Фабио Капело също е вариант за мястото на Монтела, след като стана ясно, че напуска работата си в китайския Циянсу Сунин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА