Last news in Fakti

15 Октомври, 2017 23:46 1 094 0

Икарди подчини Милан в незабравимо дерби

  • мауро икарди-
  • интер-
  • милан-
  • дерби-
  • калчо-
  • милано

Милан допусна трета поредна загуба в калчото

Икарди подчини Милан в незабравимо дерби - 1
Снимка: БТА/ AP

Интер победи Милан с 3:2 в „Дерби дела Мадонина” и записа трета поредна победа в калчото. „Росонерите”, от своя страна, записаха трета поредна загуба в първенството.

Дербито на град Милано предложи невероятни емоции на тифозите. В герой за „нерадзурите” се превърна Мауро Икарди, който вкара и трите гола за победата. Той даде преднина на тима си в средата на първото полувреме.

Втората част започна с натиск на Милан. „Росонерите” логично изравниха с 56-ата минута, а точен бе Сусо. „Червено-черните” продължиха с атаките, но след груба грешка при изнасянето на топката допуснаха контраатака, която бе клинично завършена от Икарди след подаване на Перишич.

Макар да бе по-добрият отбор на терена в тези минути, Интер отново допусна изравнителен гол. В 81-ата минута Бонавентура изравни. Това обаче не беше всичко в мача. В последната минута на редовното време Икарди вкара от дузпа и донесе победата на Интер.

Тимът на Лучано Спалети записа седма победа от осем мача в италианското първенство и е на второ място във временното класиране – на две точки от безгрешния лидер Наполи. В следващия кръг един срещу друг в Неапол ще се изправят именно тези два отбора.

Милан, който започна сезона с големи амбиции, има актив от едва 12 точки след четири победи и четири загуби. Позицията на треньора Винченцо Монтела е сериозно разклатена и той може да бъде уволнен заради слабите резултати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА