Last news in Fakti

16 Октомври, 2017 17:59 883 0

Нюкасъл с интерес към играч на Лудогорец

  • натанаел-
  • нюкасъл-
  • бенитес-
  • лудогорец-
  • трансфер

"Свраките" поискаха защитника Натанаел

Нюкасъл е набелязал защитника на Лудогорец Натанаел Пимиента, пише "Тема спорт". “Свраките” са харесали бразилеца и дори са го включили в списъка си за зимна селекция.

Мениджърът на англичаните Рафаел Бенитес е останал впечатлен от качествата на Натанаел. За целта човек от скаутското звено на Нюкасъл ще изгледа на живо двубоя Брага - Лудогорец от Лига Европа в четвъртък. Тогава представителят на клуба от Острова ще осъществи контакт с ръководството на разградчани, за да стартира разговорите за евентуален трансфер. Твърди се, че “зелените” ще искат не по-малко от 3 милиона евро за правата на бразилеца.

През лятото Натанаел подписа нов договор с Лудогорец до лятото на 2020 година. Целта бе той да не си тръгне като свободен агент. Футболистът пристигна в Разград през 2015 година. С екипа на шампионите той изигра много силни мачове във всички турнири. Вкара и запомнящи се голове, сред които този във вратата на ПСЖ.

“Лудогорец ми даде много. Докоснах се до най-големите отбори в Европа и най-силните футболисти в света. Ще се радвам да помогна на отбора и в предстоящите тежки мачове през есента”, коментира Натанаел след подписването на договора през лятото.

Лудогорец вече доказа, че умее да продава добре своите играчи в чужбина. През лятото клубът взе добри пари за Хосе Луис Паломино, който отиде в Аталанта и за Джонатан Кафу, който подсили Бордо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА