17 Октомври, 2017 09:58 682 0

Моуриньо иска повече пари от Юнайтед

  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • договор-
  • заплата

Португалецът готов да удължи договора си, но иска по-висока заплата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е готов да удължи контракта си с клуба, но само ако получи солидно увеличение на заплатата, разкри The Guardian. В момента португалецът е обвързан с договор до 2019 година, според който печели по 15 млн. паунда годишно. Той обаче разчита, че в новото споразумение ще бъдат взети предвид успехите на тима под негово ръководство и това ще му гарантира още по-солидно възнаграждение. Специалния ще настоява за изготвянето на система от бонуси, отразяващи постиженията на “червените дяволи”.

Моуриньо подписа с Юнайтед през 2016 година и в първия си сезон спечели трофеите в Лига Европа и Купата на Лигата в Англия. Той върна тима в Шампионската лига, а през настоящата кампания отборът бележи прогрес в резултатите си и до момента няма загуба в първенството, като изостава на 2 точки от градския съперник Манчестър Сити. Освен това, “червените дяволи” стартираха с две победи в групите на Шампионската лига.

Като плюс в работата на Жозе се отчита повишената резултатност. Юнайтед вече записа 4 успеха с по 4:0 в Премиър лийг, а в същото време е допуснал само два гола във вратата си.

Преди два дни португалецът заяви, че английският гранд няма да е последният отбор в кариерата му. Вероятно това изказване е част от стратегията му да си издейства по-добър договор на “Олд Трафорд”, а слуховете, че може от следващия сезон да поеме Пари Сен Жермен не звучат сериозно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА