Last news in Fakti

19 Октомври, 2017 12:58 1 053 2

Ники Михайлов ще пази в Шампионска лига?

  • михайлов-
  • апоел-
  • трансфер-
  • шампионска лига

Кипърският АПОЕЛ може да даде договор на българския вратар

Николай Михайлов е пред трансфер в кипърския АПОЕЛ. Тимът, в който играе бившият защитник на "сините" Живко Миланов е актуален участник в Шампионската лига и спешно търси вратар след контузията на холандския ветеран Бой Ватерман, който ще отсъства от терените поне няколко месеца.

Кипърският 24sports.com.cy пусна сериозна визитка на българина и припомня, че той вече е отказал оферта от друг кипърски тим - Анортозис (Фамагуста). Според изданието сделката с Михайлов е много близо, а за това ще помогне и това, че българинът идва като свободен агент.

АПОЕЛ е в група с Реал (Мадрид), Борусия (Дортмунд) и Тотнъм в Шампионската лига, като има една точка след три мача. Както е известно, в момента Михайлов е без отбор, а за последно игра за слабаците от Мерсин, които дори изпаднаха в трета турска дивизия.

Миналата седмица клубове от Висшата лига влязоха в битка за Михайлов, но до подпис не се стигна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борислав

    11 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Миналата седмица клубове от Висшата лига влязоха в битка за Михайлов, но до подпис не се стигна
    - Клубовете викали и се карали... "ти го вземи", "не ти го вземи.."
  • 2 Синът на Тате

    2 0 Отговор
    Перуката дали има връзки там