19 Октомври, 2017 15:58 1 889 1

Синът на Шумахер: Целта ми е Формула 1

  • шумахер-
  • цел-
  • син-
  • формула 1

Мик обаче не бърза, а иска да се развива стъпка по стъпка

Синът на легендата Михаел Шумахер – Мик твърдо се цели във Формула 1, но е готов и да прояви търпение, за да я постигне. Той завърши едва 12-и в шампионата на европейската Формула 3, като само веднъж се качи на подиума и остана на цели 344 точки от шампиона Ландо Норис.

Постиженията му не са впечатляващи, но младият Шумахер не е загубил увереност, че ще стигне до Формула 1.

„Да, целта ми винаги е била Формула 1. Гледам себе си и не мисля за останалите. Всеки прогресира по свой начин и не може да се правят сравнения. Моята цел е стъпка по стъпка да се подготвя за бъдещето” коментира Мик.

„Когато преценя, че съм готов, ще направя следващата стъпка, но първо трябва да се докажа. През този сезон целта ми бе да натрупам опит и точно това се случи, така че съм доволен. Сега се надявам да продължа да е подобрявам” добави Шумахер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Само с желание и татков имидж, резултати не се постигат. Младият Шумахер е много далеч от таланта на баща си !