19 Октомври, 2017 22:59 1 463 0

Григор Димитров се справи с коравия Янович

  • димитров-
  • янович-
  • тенис-
  • мастърс

Българинът спечели в два сета, успехът на практика почти му осигури място на финалния "Мастърс" в Лондон

Григор Димитров е на път да постигне една от големите си цели през този сезон, след като на практика почти се е класирал за финалния "Мастърс" в Лондон за първи път в своята кариера. Успех утре ще гарантира на българина мястото на финалите.

Това стана възможно след успеха му над Йежи Янович на осминафиналите на турнира от сериите ATP 250 в шведската столица Стокхолм, след 7-5, 7-6(5) Двубоят между двамата бе шести, а нашето момче вече има три победи над поляка.

В спор за място на полуфиналите, той ще срещне германеца с руски корени Миша Зверев. Двамата вече имат два мача помежду си, като и в двата случая хасковлията е излизал краен победител.

Първият сет в мача между Димитров и Янович бе решен в последния дванадесети гейм, в който българинът проби при единствения си шанс за пробив в частта.

Вторият сет мина без пробиви и се стигна до тайбрек, в който българинът спечели след 7-5 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА