21 Октомври, 2017 12:57 1 370 0

Английски "джентълмени" (ВИДЕО)

  • евертън-
  • лион-
  • бой-
  • фенове-
  • лига европа

Играчи на Лион изядоха няколко плесника от фенове на Евертън

Изключително грозни сцени белязаха снощната среща от група "Е" на Лига Европа между Евертън и Лион (1:2).

В средата на второто полувреме капитанът на "карамелите" Ашли Уилямс действа неспортсменски и изблъска вратаря на французите Лопес, докато той бе във въздуха и се опитваше да улови топката. Стражът се озова на земята и се претърколи в светлинните табла покрай терена.

Постъпката на защитника вбеси футболистите на гостите, които веднага потърсиха саморазправа. Последва сериозно меле, в което най-дейни бяха Бертран Траоре и Уилямс. Фенове също се опитаха да се включат в схватката, но бързо бяха укротени.

В крайна сметка страстите бяха охладени и главният съдия Бас Найхуйс се смили над провинилите се футболисти, като им показа само жълти картони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА