23 Октомври, 2017 11:58 1 062 0

Гуардиола: Все някога ще загубим

  • гуардиола-
  • загуба-
  • манчестър сити-
  • серия

"Няма шанс да завършим сезона във Висшата лига без поражение", заяви наставникът на Манчестър Сити

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола твърди, че отборът му няма шанс да завърши сезона без загуба във Висшата лига. До момента "гражданите" са най-добрият отбор в английския елит и тимът успя да постигне осем победи и да врътне едно реми в първите си девет срещи от началото на сезона, а освен това е лидер в класирането.

Вече се правят сравнения между "гражданите" и непобедимите от Арсенал, от славния за лондончани сезон 2003-2004, когато отборът успя да спечели титлата без да загуби среща от първенството.

"Знам, че хората обичат много статистиката и сравненията и честно казано съм щастлив, че успяхме да постигнем 11 поредни победи, но това е плод на факта, че показахме, че можем да бъдем постоянни и като цяло с това се изчерпва всичко", обяви той, цитиран от "Скай Спортс".

"Няма обаче как да завършим сезона във Висшата лига без загуба, тъй като се състезаваме на много фронтове и в много турнири, а освен това не мисля, че сме непобедими. Ще допуснем все някъде грешка".

"Дори баскетболистите на Голдън Стейт Уориърс понякога губят мачове, какво пък остава за нас", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА