24 Октомври, 2017 15:27 1 154 1

Роналдо: Съперничеството ми с Меси сега започва

  • роналдо-
  • меси-
  • съперничество-
  • фифа-
  • награда

"Аз не се състезавам с него", заяви португалецът

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо не смята, че съперничество между него и Лионел Меси (Барселона) е към края си. Снощи португалецът спечели наградата на ФИФА за най-добър футболист за пети път, с което се изравни с аржентинеца. Според мнозина ерата им е пред приключване, но ибериецът не мисли така.

"Не се състезавам с Лео. Той е играч от същата ера и спечели тази награда пет пъти. Аз също я спечелих за пети път. Това е индивидуална награда за най-добрия в света. Нещата са такива, каквито са", коментира Роналдо.

"Очевидно е, че съм щастлив, защото както казах и преди, аз се намирам в най-добрия клуб в света. Имам възможността да демонстрирам високо ниво през последните години. И физически съм здрав."

"Затова съм доволен. Ще видим какво ще се случи утре, но сега искам да се насладя на момента. Никога не знаеш какво те чака утре. Дали съперничеството ни с Меси е приключило? Изобщо. То едва сега започва", отсече Кристиано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хубенов

    6 3 Отговор
    За мен Роналдо е най-добрия, в мача срещу Тотнъм, Роналдо игра все едно отново е на 18г. показа си класата която притежава, и наистина е в мноого добра форма. А да не забравяме, че не е на малко години.