25 Октомври, 2017 10:56 1 198 0

Официално: Димитров е на финалния Мастърс

  • димитров-
  • мастърс-
  • топ 10-
  • участие-
  • точки

Марин Чилич също с гарантирано участие, има само още две вакантни позиции

Най-добрият български тенисист Григор Димитров официално беше обявен на участник на финалния за годината Мастърс, на който най-добрите осем в тениса за 2017 година ще се срещнат в Лондон между 12 и 19 ноември.

За 26-годишния българин това ще бъде дебютно участие на турнира в английската столица. Григор си гарантира позицията в надпревара с достигането си до полуфиналите в Стокхолм, а впоследствие загуби на финала от Хуан Мартин дел Потро.

В същото време АТР потвърди и мястото на Марин Чилич в Лондон. 29-годишният хърватин има опит от две предишни изяви във финалния за годината Мастърс.

Така вече шестима са сигурните участници на турнира и в момента има две вакантни места. С гарантирано място в Лондон са още Рафаел Надал, Роджър Федерер, Александър Зверев и Доминик Тийм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА