25 Октомври, 2017 11:56 1 292 0

Лудогорец намери заместник на Кешерю

  • лудогорец-
  • кешерю-
  • нападател-
  • димитров-
  • селекция

Играчът е харесан лично от треньора Димитър Димитров

Лудогорец вече работи усилено по зимната си селекция. Според източник, близък до клуба, разградчани вече са договорили нападател от чужбина. Очаква се той да подпише в началото на 2018 година, като на този етап националността и името му се пазят в тайна. Играчът е харесан лично от треньора Димитър Димитров, като скаутското звено го е наблюдавало, за да затвърди впечатленията на наставника. С оглед големите шансове за излизане от групата в Лига Европа трансферът вероятно ще бъде форсиран.

Друга причина да се бърза с привличането на нов нападател е, че Клаудиу Кешерю едва ли ще остане в Разград. Вероятността това да се случи е все по-малка. Договорът на румънеца изтича през лятото на 2018 година и засега няма изгледи да бъде удължен, пише „Тема Спорт”. Медиите отвъд Дунав вече обявиха, че Кешерю най-вероятно ще се завърне в Стяуа през лятото като свободен агент.

За евентуалната раздяла намекна и самият Кешерю, който на 2 декември ще навърши 31 години. “Трябва да разговаряме с хората, които решават бъдещето ми. Ако намерим начин да продължим това - добре. Аз се насладих на повече от 2 години тук. Искам и последните месеци да преминат така, ако не се получат нещата, ще си тръгна. Това е съдбата”, коментира румънският национал след двубоя с Етър (4:0). В него нападателят се отчете с хеттрик, а след това той и Моци получиха повиквателни за националния отбор на Румъния за контролите с Турция и Холандия в Клуж и Букурещ на 9 и 14 ноември.

Реално в момента Димитър Димитров-Херо разполага само с Кешерю като типична “деветка”. На върха на атаката той разчита и на Жоао Пауло. Кишада пък бе пратен в дубъла от известно време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА