25 Октомври, 2017 13:32 939 1

Буфон: Ако спечеля Шампионска лига, ще играя още

  • буфон-
  • шампионска лига-
  • ювентус-
  • кариера-
  • решение

"Само това може да промени твърдото ми решение", обяви най-добрият вратар на планетата

Най-добрият вратар на планетата - капитанът на италианския хегемон Ювентус Джанлуиджи Буфон заяви, че единствено триумф в Шампионска лига може да промени плановете му да прекрати състезателната си кариера идното лято.

"Твърдо съм решен да се откажа след края на сезона. Не се страхувам от бъдещето и съм готов да посрещна следващото предизвикателство. Още година или две няма да прибавят нещо повече от това, което съм спечелил до момента. Единствено при триумф в Шампионска лига, ще остана още малко, за да играя на Световното клубно първенство. В такъв случай ще разделим игровото време с Войчех Шчесни. С вратар като него, нормално е да му дам път", коментира Джанлуиджи Буфон, който бе избран за вратар на годината на церемонията на ФИФА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалата

    1 3 Отговор
    Най-добрият вратар на кое...??? Муахахахаха. Тоя само като види Кристиано и вече губи с 0:2!