Last news in Fakti

26 Октомври, 2017 10:29 677 0

Байерн преодоля РБ Лайпциг след драма с дузпи

  • байерн мюнхен-
  • рб лайпциг-
  • купа на германия-
  • съдия-
  • драма-
  • дузпи-
  • червен картон

Баварците продължават напред за Купата на Германия

РазенБалшпорт Лайпциг игра смело с човек по-малко близо 70 минути, за да отстъпи на Байерн Мюнхен с 5:6 след изпълнение на дузпи в двубой от втория кръг за Купата на Германия, състоял се на стадион "Ред Бул Арена".

"Биковете" изиграха добро първо полувреме, в което имаха превес над шампионите, но не успяха да използват предимството си. Стигна се и до доста спорен момент, при който съдията отсъди дузпа за домакините, но след това я отмени.

Второто полувреме беше още по-горещо и изпълнено с нови груби грешки на арбитъра Феликс Цвайер.

Той първо вдигна доста пресилен втори жълт картон на Наби Кейта, а след това отсъди несъществуваща дузпа за Лайпциг и Емил Форсберг откри резултата от бялата точка.

Правдата възтържествува много бързо и пет минути след това Тиаго Алкантара изравни след точен удар с глава, засичайки центрирането на грешника без вина Джером Боатенг. До края на редовното време баварците натискаха, но мачът влезе в продължения. В тях момчетата на Юп Хайнкес имаха превес, но вратарят Гулаши направи няколко изключителни спасявания и РазенБалшпорт се добра до изпълнение на дузпи, но там голмайсторът на тима Тимо Вернер беше отказан от Свен Улрайх.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА