28 Октомври, 2017 01:00 1 190 0

Анчелоти пред завръщане в Челси

  • анчелоти-
  • челси-
  • конте-
  • завръщане

Той е първи вариант да замени Конте при евентуално напускане на настоящия мениджър на тима

Бившият мениджър на Челси Карло Анчелоти може отново да поеме клуба. Според информации на английското издание "Сън", той е първи избор пред Роман Абрамович в случай, че Антонио Конте напусне отбора от английската столица, както се спекулира от доста време.

В момента Карлето е свободен, след като бе уволнен от Байерн преди броени седмици заради вътрешни конфликти и слаби резултати.

Клубното ръководство на лондончани не очаква италианецът да изпълни оставащите 20 месеца от своя договор и се смята, че вече са започнали да планират бъдещето без него и да му търсят алтернатива.

Анчелоти пък иначе вече бе начело на "сините", след като пое отбора през 2009 година и остана на поста два сезона, но в крайна сметка бе уволнен. Той обаче успя да спечели една титла на Висшата лига с лондончани, както и трофеите за ФА Къп и Къмюнити Шийлд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА