Last news in Fakti

30 Октомври, 2017 15:29 841 0

Американци харесаха Неделев

  • неделев-
  • пирин-
  • ботев пловдив-
  • бризола-
  • скаути-
  • майнц 05

Емисарите дойдоха да гледат Ботев срещу Пирин

Двама скаути, работещи за клуб от американската МЛС, са харесали звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. Пратениците гледаха на живо победата на „канарчетата“ с 2:1 над Пирин в Благоевград, информира „Труд“.

Американците са пристигнали да наблюдават Фелипе Бризола, който им бил препоръчан от техни контрагенти. Скаутите обаче останали по-впечатлени от Неделев. Българският национал вкара първия гол срещу „орлетата“. Той се е понравил на емисарите с невероятната си техника и поглед върху играта.

След края на мача пратениците на американския клуб са разпитвали подробно при какви финансови условия могат да откупят трансферните права на 24-годишния футболист.

Подобна сделка няма как да стане без съгласието на Майнц, който държи 70% от правата на футболиста. Ботев ще вземе едва 30% от трансферна сума, която със сигурност трябва да е поне седемцифрена в долари, за да се стигне до преговори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА