30 Октомври, 2017 15:57 3 164 1

Неймар вече не иска в ПСЖ

  • неймар-
  • скандали-
  • псж-
  • барселона-
  • договор

Френски и испански медии раздухват посещението му на "Камп Ноу"

Бившата звезда на Барселона Неймар вече съжалява за това, че напусна каталунците. Такива коментари се появиха във френски и испански издания след появата на бразилеца на "Камп Ноу" след тренировката на Барса. Бразилецът поговори с бившите си съотборници, а според пресата, се е оплакал от новия си отбор.

Проблемите на бразилеца започнаха след дузпата, за която се скара с Единсон Кавани, а напоследък се говори за конфликт с треньора Унай Емери. Отделно от това се появиха информации, че в ПСЖ се дразнят на звездния статут, който има Неймар в тима.

До трансфер на 25-годишния футболист обаче едва ли може да се случи, след като взе близо 300 милиона евро от Катар, за да се откупи сам от Барселона. Футболистът ще остане в ПСЖ поне до 2022 година, когато приключва договора му и когато е Мондиалът в Катар, на който бразилецът е рекламно лице.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PfF

    13 3 Отговор
    Неймар, този е най смешния и прехвален футболист на планетата в момента.
    Ако на този мизерник кариерата му беше в разгара му преди 12-13год. щеше да в ВОДОНОСКА на някой от големите отбори!