1 Ноември, 2017 09:58 763 0

Манчестър Юнайтед е на точка от следващата фаза

  • манчестър юнайтед-
  • бенфика-
  • свилар-
  • марсиал-
  • блинд

"Червените дяволи" победиха Бенфика с 2:0 като домакин

Манчестър Юнайтед победи у дома Бенфика с 2:0 в среща от четвъртия кръг на група "А" и е само на точка от класиране за осминафиналите в Шампионската лига. Това бе четвърта поредна победа за „червените дяволи” в групата, но въпреки това те не успяха да си осигурят още сега класиране за осминафиналите.

18-годишният вратар на гостите Миле Свилар, който направи фатална грешка преди две седмици и подари победата на Юнайтед в Лисабон, спаси дузпа на Антони Марсиал в 15-ата минута. Наказателният удар бе отсъден след падане на Марсиал при единоборство с Дъглас. Пет минути след това вратарят на домакините Де Хеа спаси коварен шут на Диас. Последваха пропуски на Ромелу Лукаку и чудесни изяви на Свилар, който обаче нямаше късмет в последната 45-а минута на първата част, когато след удар на Неманя Матич топката срещна дясната греда и рикошира в гърба на младия вратар, за да се стигне до автогол. След почивката в 59-ата минута Де Хеа спаси след удар на Гонсалвеш, а в 66-ата минута след удар на Хименес топката срещна гредата. В 77-ата минута домакините получиха втора дузпа за нарушение срещу Рашфорд, а след това Дейли Блинд бе точен от бялата точка, оформяйки крайния резултат. Така Юнайтед събра 12 точки и се нуждае от още само една, за да се класира за следващата фаза. Бенфика остава на последната позиция без нито една точка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА