2 Ноември, 2017 01:00 844 0

Валверде: Равенството с Олимпиакос е прогрес

  • валверде-
  • шампионска лига-
  • олимпиакос-
  • барселона

Треньорът на Барселона скандализира целия футболен свят със задоволството си от равенството

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде похвали усилията на отбора си, макар че неговият тим завърши 0:0 при визитата си на Олимпиакос в Пирея. Това бе доста емоционално завръщане на специалиста в този град, тъй като той бе треньор на въпросния тим преди време и феновете го боготворят.

"Липсваше ни гола и за съжаление не успяхме да постигнем една хубава победа", обяви той на пресконференцията след мача.

"Опитахме се да стигаме по-често до тяхната врата, но домакините свършиха страхотна работа в отбрана. Освен това се опитаха да ни изненадат на контраатаки, но замисълът им не им се получи".

"Атмосферата тук е страхотна и ми докарва много хубави спомени от времето ми в този отбор. Виждате само какви брилянтни фенове има тук. Все пак това реми е една стъпка напред, но не тази, която ни се искаше да направим."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА