Last news in Fakti

3 Ноември, 2017 01:00 1 229 0

Агуеро влезе в историята на Манчестър Сити

  • наполи-
  • манчестър сити-
  • агуеро-
  • голове-
  • рекорд

Аржентинецът вече с най-много голове за "гражданите"

Серхио Агуеро влезе в историята на Манчестър Сити, след като вече е най-добрият голмайстор на "гражданите". Аржентинецът отбеляза своето 178-мо попадение с небесносиния екип при успеха на тима с 4:2 над Наполи в мач от груповата фаза на Шампионска лига. С това си попадение той подобри постижението на Ерик Брукс, който има 177 гола в 450 мача за Сити. Агуеро стигна до този рекорд след само 264 двубоя с екипа на Сити.

“Много съм щастлив от това постижение, но още повече ме радва, че съотборниците ми ми помогнаха да го постигна. Подобно нещо се случва веднъж в живота. Наполи е много добър отбор. Да победиш като гост в Шампионската лига никога не е лесно. Щастлив съм, че се класираме за следващата фаза. Във всеки мач играем по един и същи начин”, заяви Агуеро след успеха над Наполи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА