2 Ноември, 2017 13:57 1 366 0

Гуардиола: Наполи направо ни уби!

  • гуардиола-
  • сити-
  • наполи-
  • шампионска лига

"Не съм се изправял срещу по-добър отбор", заяви мениджърът на Сити

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола продължи с ласкавите си думи към Наполи. "Гражданите" снощи се наложиха с 4:2 на стадион "Сан Паоло" в среща от група "F" на Шампионска лига и си осигуриха класиране на осминафиналите. Италианците пък остават с 3 точки и ще им бъде много трудно да продължат напред.

"Две победи над Наполи в Шампионска лига е страхотно постижение. Това е най-добрият отбор, който съм срещал в кариерата си. Опитахме се да се затворим, но направо ни смачкаха и ни вкараха гол. Успяхме да реагираме добре, особено след 2:2. Обичам Наполи и техния стил на игра с къси пасове. В началото на срещата не ни оставиха никакво време да мислим. Нашите отбори доста си приличат. Обичаме да държим топката и да пресираме съперника. Италианците са е убийствено опасни отляво с Хамшик, Гулам и Инсиние. Казах на моите играчи да атакуват през зоната на Жоржиньо и да държат топката далеч от Мертенс. На моменти се получаваше, на моменти – не. В първите 20 минути нищо не стана така, както исках", заяви Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА