3 Ноември, 2017 11:26 720 0

Милан с нов слаб мач срещу АЕК

  • милан-
  • аек-
  • лига европа-
  • равенство-
  • издънка

Италианците не успяха да победят за втори път гръцкия си съперник

Милан отново не успя да победи АЕК (Атина) и също като преди две седмици на „Джузепе Меаца” завърши 0:0 с този съперник, но този път в гръцката столица. Домакините пак демонстрираха стабилна игра в защита и не позволиха на „росонерите” да се радват на попадение. Гало от домакините нацели гредата в края на първата част, а след почивката и Рикардо Монтоливо от гостите също тресна греда.

В другата среща Риека отстъпи категорично у дома на Аустрия (Виена) с 1:4, след като преди две седмици бе спечелил с 3:1 в австрийската столица. Доминик Прокоп (41, 62) се разписа на два пъти за „виолетовите” след асистенции на Фелипе Пирес и Глухакович, а между неговите голове Домагой Павичич (61) бе изравнил след пас на Горгон. Таркан Сербест (73) и резервата Кристоф Моншайн (83) довършиха хърватския шампион и оформиха крайния резултат. От 72-ата минута домакините играха в намален състав, след като Мишич получи директен червен картон.

След получилите се резултати в четвъртия кръг лидер в група „D” е Милан с 8 точки, следван от АЕК с 6, Аустрия (Виена) с 4 и Риека на дъното с 3 точки, но всички шансове за продължаване напред към следващата фаза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА