Last news in Fakti

3 Ноември, 2017 13:30 903 0

Феновете на Левски изплашили испанец

  • левски-
  • фенове-
  • събличане-
  • петев-
  • перес-
  • страх

"Не бях виждал толкова ярост на едно място", признава Алекс Перес

Бившият футболист на Левски Алекс Перес разкри, че се е страхувал от феновете на „сините“ след инцидента със събличането на Ивайло Петев. 26-годишният бранител на Спортинг (Хихон) беше част от „сините“ през есента на 2013 година, когато играеше под наем от Хетафе и записа общо 15 мача за тима от „Герена“.

"Излязох от родината си твърде млад. Отидох в България на 21 години, привлече ме Славиша Йоканович. Докато той беше треньор, беше супер. Но го освободиха и на неговото място дойде Ивайло Петев. Той беше казал в миналото, че е фен на големия съперник на тогавашния ми отбор Левски - ЦСКА. На представянето му имаше сигурно 2000 привърженици. Няколко от тях влязоха на пресконференцията и съблякоха треньора", призна Перес пред „Ел Комерсио“

"По това време аз бях в съблекалнята, защото след представянето на треньора трябваше да имаме тренировка. Страхувах се много! Не бях виждал толкова много ярост на едно място, а феновете имаха и факли. Очаквано, след този случай треньорът подаде оставка", допълва защитникът, който в момента играе в Сегунда дивисион за Спортинг (Хихон).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА