5 Ноември, 2017 18:15 28 465 18

Нов скандал с Мария Шарапова

  • мария шарапова-
  • скандал-
  • тенисистка-
  • тенис-
  • измама-
  • имоти-
  • индия

Замесиха името на руската топ тенисистка в измама за милиони

Нов скандал с Мария Шарапова - 1
Снимка: shutterstock

Името на Мария Шарапова отново бе въвлечено в сериозен скандал, свързан с измама за милиони. Индийски съд призова топ тенисистката да се яви на предварително изслушване по дело за измама заведено срещу голяма строителна компания.

Бившата приятелка на Григор Димитров е заплашена от съд заради участието си в реклама на модерен комплекс, който компанията трябвало да построи в индийския щат Харяна.

44-годишната местна жителка Бавана Агарвал започна съдебно дело срещу компанията Homestead, които трябвало да вдигнат ВИП апартаментите. Фирмата продала на зелено десетки жилища още през 2013 г. с обещанието, че те ще бъдат готови до 3 години.

До момента обаче строителството дори не е започнало. Установено е дори, че компанията въобще не е получила разрешение за строеж, но въпреки това продавала жилища. Връзката с Шарапова идва от това, че рускинята е била привлечена за рекламно лице на проекта, за което получила няколко милион долара. Комплексът дори бил кръстен на нея - Ballet by Sharapova.

Излъганата жена твърди, че се е доверила на инвеститорите именно заради тенисистката.

„Шарапова не само беше рекламно лице на мошеничеството, но и насърчаваше хората да инвестират в него. Следователно тя е част от престъпната група”, твърди пострадалата индийка.

Мария започна сътрудничество с Homestead още през 2012 г., като фирмата не оттегли подкрепата си към нея дори по време на допинг скандала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    73 5 Отговор
    Тя е само рекламно лице. Какво общо има със измамата?
    На нея и плащат да рекламира, не е брокер, нито има участие във фирмата изпълнител на "проекта".

    Коментиран от #6, #17

  • 2 да ве да

    51 3 Отговор
    Пълни глупости не могат да я пипнат дори! Трябва да докажат, че тя има участие дялово във фирмата, която е отговорна за измамата. Това че някои е наел друг за рекламно лице нищо не означава !
    По тая логика всички рекламирали фалирали компании трябва да са в затвора ;)))
  • 3 ЩЯЕ

    11 24 Отговор
    Оставете коня Шарапова на мира!
  • 4 Чичо

    28 7 Отговор
    Поредния измислен драскач, опитващ се да си пробута писанията с името на световна знаменитост. Тъпо, та тъпо!
  • 5 Шара Пова Шари Рама

    28 7 Отговор
    И Христос е рекламно лице на еврейската пропаганда, за съжаление никой наскоро не е възкръснал или пък Той да дойде да си плати сметки и данъци, както ни карат неговите наследници - еврейските банкери!
  • 6 Бесен Язовец

    15 29 Отговор

    До коментар #1 от "Патриот":

    А ве каскет, ако Мара държи на репутацията и доброто си име, преди да се съгласи да прави платена реклама, тя е неиният екип е трябвало да проверят коректноста и честноста на рекламния поръчител ! А така излиза, че тя е помогнала на някакви мошенници да излъжат хората и може би според индииските закони това се смята за престъпление. Ти запознат ли си с наказателният кодекс в Индия ?

    Коментиран от #7

  • 7 Хип Хоп Джедай Ретросексуален

    22 7 Отговор

    До коментар #6 от "Бесен Язовец":

    Добрее, смешка ами като беше рекламно лице на Порше а станаха кофти катастрофи, особено с Пол Ъокър - пак ли Мара беше виновна?! Аре да затворим пистата на която Шумахер с прецака и да осъдим производителите му на екипировка? Не ве, дрънкаш като кукер ама привличаш кофти логика. Амара индийка ли е и договорът в Индия ли е подписан?..

    Коментиран от #8

  • 8 Бесен Язовец

    8 18 Отговор

    До коментар #7 от "Хип Хоп Джедай Ретросексуален":

    Това сравнение, което си направил е меко казано неуместно !
    Мара е продала своята известност и своето реноме за няколко милиона долара на някакви индийски мошенници-аферисти, които използвайки нейното име са откраднали на хората парите. Тя лично е ходила в Индия няколко пъти и е приела участие в активна рекламна компания убеждавайкм хората да си вложат парите в този "переспективен" проект. Мара е имала възможност, преди да се свърже с тези тъмни строителни предпрениматели, да ги проаери, какво струват, но не го е направила понеже блясъка на парите е притъпил разумът и та затова сега каквото си е надробила това и ще сърба.
  • 9 Луи дьо Фюнес

    24 11 Отговор
    И какво е виновна Шарапова? За това, че е рускиня, а не американка! Толкова сте жалки, като всички краварки?!?
  • 10 Ивайло Петров

    4 1 Отговор
    ..тоя Вид м....ли са по-тъпи и от американците..,а това не е лесно....
  • 11 Андро

    6 1 Отговор
    Не виждам,каква е вината на Шарапова, за това че е била рекламно лице, ако някой трябва да носи отговорност,това си е строителната компания която е измамила хората !!
  • 12 Петър

    12 0 Отговор
    Бербатов като беше рекламно лице на КТБ отнего ли да си търсим парите?
  • 13 бай той

    6 0 Отговор
    На времето имаше една пирамида на един евреин естествуно Соломон Анжел. "Градът на мечтите" се казваше. Та в тази пирамида потънаха много милиони на много наивни хорица, спестявали цял живот. Рекламите им непрекъснато се въртяха по телевизии и кабеларки. Много извустни лица ги рекламираха. Стефан Данаилов беше един от най-известните. Та по същата логика, той ли да връща парите на хората или заедно с останалите от рекламите? Ами, че то по тая логика ще направя фирма, ще измамя някакви хора, но ще съм поканил някой да ми е рекламира и аз като прибера парите и изчезна, тоя дето ми е бил рекламно лице ще плаща. Хитро! Как не съм се сетил...
  • 14 Siegfried

    3 3 Отговор
    Шарапова , въобще е със съмнителен морал ( типична руска черта ). Много добре е
    ,знаела , за какво става въпрос.Въпрос на морал.! Индийското законодателство ще
    се занимае със случая , но тя ще седи в Индия ли ?
  • 15 АДСД

    3 0 Отговор
    Ех тия индийци скоро хора няма да станат... аз пък се изфъщях докато гледах шарапова и ще я съдя за това, понеже тя е причината.
  • 16 Прометей

    1 4 Отговор
    Айде стига те ровили около Маша ПРЕКРАСНАЯ....
    Драснете някой ред за.....Уилямс....БРАДЪРС...
  • 17 незнайко

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Патриот":

    Всички които разсъждават като Вас, помагат на токива фирми "фантоми". Що се отнася до Шарапова, нея я интересуват само парите и нищо друго !!! В случая обаче е объркала "яслата" защото са я защитавали !
  • 18 Грую

    0 0 Отговор
    И таз добра! Че мен да не вземат да ме съдят задето съм продал на някой измамник сирене от магазина? Аз как да знам кой какъв е? Да не би да им пише на челата?