11 Ноември, 2017 18:52 21 205 19

Маша си обича Григор и това е ясно!

  • мария шарапова-
  • григор димитров-
  • обича-
  • книга-
  • първа среща-
  • снимка-
  • неудържима. моят живот досега

Ето коя е единствената СНИМКА от интимния живот на рускинята в книгата ѝ

Книгата на Мария Шарапова „Неудържима. Моят живот досега“ излезе и у нас.

Любопитното в нея е, че единствената снимка от интимния живот на рускинята е с Григор Димитров. А можеше да бъде с баскетболиста Саша Вуячич, с когото Маша също имаше връзка, пише Блиц Спорт.

„Когато с Григор обсъждахме коя снимка да включа в книгата, стигнахме до извода, че непременно трябва да е тази — първата ни обща снимка от първата ни среща“, пише Мария под снимката, на която са с българската тенис звезда.

А в самата книга отделя няколко страници относно връзката си с българския тенисист. Голяма част от написаното вече излезе на части в публичното пространство. За това как Григор е поискал телефонния й номер, но тя пише: „Направих се на труднодостъпна и му дадох месинджър ПИН-а на блекберито си. След това и номера на мобилния си. Съобщенията ни прераснаха в телефонни обаждания, а те от своя страна в обаждания по скайп. Всичко бе толкова непринудено. Не се замислях много върху случващото се, докато — след един от телефонните разговори — той ме набра трийсет секунди по-късно, за да ми каже: „Съжалявам, но ми липсваше гласът ти. Може ли да поговорим още малко.“

По това време не знаех позицията му в ранглистата…

Поддържахме връзка от разстояние, докато една вечер не се озова на прага ми с букет червени рози и огромен плюшен мечок. През следващите няколко седмици прекарахме много време заедно. Само след няколко дни Григор ме попита дали искам да станем гаджета. Хвана ме неподготвена. Не бях готова за нова връзка. Той ми отговори, че ще чака, докато съм готова.

„Кой е този човек?“, запитах се.

Много обичах да го гледам, докато играе. На Коледа го гледах докато тренираше. Бяхме само той, аз, най-добрата ми приятелка — Естел, той и партньорът му в тренировката в онзи слънчев, толкова нетипичен за Коледа калифорнийски ден…

Това ме накара да си спомня нощта, която прекарахме заедно през 2015 година преди Уимбълдън. Предната година беше стигнал полуфинал, като победи Анди Мъри, но бе загубил от Новак Джокович в четири сета. Григор извади книгата, която Уимбълдън издава за предходните шампионати. Мълчаливо запрелиства страниците, докато не намери снимка, на която бях на трибуните при неговия екип и гледах мача му.

Григор ме погледна тъжно… мисля, че видях сълзи в очите му… „Виждала ли си тази снимка? Тя значи всичко за мен. Да те видя седнала в ложата заедно с майка ми.“

Освен това в книгата има още любопитни подробности за връзката между двамата, както за детството на Шарапова, кариерата й и тежкия момент, в който я обвиниха в употреба на допинг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    55 7 Отговор
    Гришо, дръж!
  • 2 Лъчо

    84 14 Отговор
    Гришо, махни я оная дзурлестата бабичка, Маша е като слънце в сравнение с нея.

    Коментиран от #5, #10

  • 3 Doncho

    66 4 Отговор
    Това обяснява факта, че почти 2 години е сама, явно чака Гришо да се налудува.
  • 4 Бесен Язовец

    54 12 Отговор
    Григорката е суперяк ! Често посещавам разни руски спортни сайтове и ми направи впечатление, че руснаците много го мразят нашето момче, пишат там, че Гришо бил алфонс и бил се хванал с Шарапова само заради нейните пари и една камара всякакви глупости от този род, завистливо племе, ейййй..) Много ги е яд русняцити, че някакъв българин е оправил тяхната любимка, красавицата Маша !
  • 5 VWandMercedes

    51 7 Отговор

    До коментар #2 от "Лъчо":

    То и Маша е бабичка в сравнение с него.
    По интересното е как 99% от рускините харесват българи и 99% от българите харесват рускини.
    Лошото идва по-късно когато заживееш с такова "зверче".
    Маша първо е злобна и надута, второ има много пари и слава, въпреки това се унижава да му пуска сигнали в общественото пространство.Явно го обича.
    До 4: Еми нормално е да го мразят, все пак мъж от друго племе спи с тяхната царица.
  • 6 ТЮХ

    19 45 Отговор
    Много ми е гадна кобилата Шарапова!

    Коментиран от #7

  • 7 Mercedes-Benz

    33 5 Отговор

    До коментар #6 от "ТЮХ":

    Ти късокраки ли обичаш, дето им се бие гъза в бордюра като пресичат?
  • 8 Ahnenerbe

    6 21 Отговор
    Ма тоа хасковски бек кво се прави на оборотен, ами не ходи при баба Меца ли ,Маша ли, да си му носи мед и да си го ч.ка това животно ...тоа първичен инстинкт е.аси
  • 9 ПИЧ

    13 11 Отговор
    Фактиииии.... ха сега кажете нещо за бг-съв. дружба ...все натам залитате ! Да .ама Шарапова не и рускиня . а от БЕЛАРУС...живяла е някъде осоло Урал. когато гръмна Чернобил. А сега е американка ! И мисли като американка - ако се плаща за загуба ...винаги ще губя -! А се държи като рускиня . А Григор е пич. щом парадира с тази връзка и вс. 100-тина БАДЖАНАЦИ му се смеят начело с Джокович !
  • 10 Камагра

    3 13 Отговор

    До коментар #2 от "Лъчо":

    Гришата е като баща си - наследил е перверзията
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Arsenal

    12 6 Отговор
    Гришо не изпускай Маша.Тя е талантлива, красива и умна,каква чакаш.Или първо искаш да спечелиш Мастърса в Лондон и тогава? Дерзай момче!
  • 13 паско

    6 9 Отговор
    Нашия хасковски левент накрая ще седне на земята от толкоз скачане от жрици на жрици.
  • 14 БУДНАТА СЪВЕСТ

    15 6 Отговор
    Гришо да си отвори широко очите.Маша е възрастна за него.На всичко отгоре има несъразмерно тяло.Голям задник и малки гърди.На наш Гришо който е естет му подхожда нещо по младо и цицоресто.
  • 15 Ronny

    9 4 Отговор
    Абе да скочиш от кайен на ескалейд трябва да има причина
    Имам предвид че шарапова е на светлини години пред никол ама той си знае най-добре
  • 16 ха ха

    6 1 Отговор
    Мания тая рускиня ко стана с Южени Бушар
  • 17 Един

    12 1 Отговор
    Всички са тъпанари, нашето момче да бяга, и най - красивата жена да е, щом е рускиня ще го направи роб ( всички мъже руснаци са такива ).
    Ха ха е прав - да хваща Южени докато му е навита.
  • 18 mediator37

    4 2 Отговор
    Сега се сетила Маша за Мечока, когато се издигна на 6-то място в света и е вървежен, когато играе Мастърс-турнир с осемте най-най. Когато Гришо беше 30-ти, 40-ти в ранглистата, тая се направи на ударена и се дръпна. Сега, като просперира, се сетила колко много го обича и й липсва. Миндилски номера, разбираш ли...
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.