Last news in Fakti

13 Ноември, 2017 10:26 704 0

Швейцария се озори срещу Северна Ирландия

  • швейцария-
  • северна ирландия-
  • бараж-
  • мондиал 2018

Реваншът между двата отбора завърши 0:0, но швейцарците ще играят на Мондиал 2018

Националният отбор на Швейцария се класира за Световното първенство по футбол в Русия, което ще се проведе догодина. "Кръстоносците" завършиха 0:0 като домакин на реванша от баражите със Северна Ирландия и с общ резултат 1:0 постигнаха голямата цел.

Срещата на "Сейнт Якоб Парк" беше изключително напрегната заради големия залог, а теренът беше в ужасно състояние заради дъжд.

Ирландците хвърлиха много сили, за да върнат незаслужения гол пасив от първия мач, но не направиха достатъчно в хода на реванша. Вместо това по-чистите положения бяха за домакините, които в крайна сметка с рутина стигнаха до крайния успех.

Най-чистото положение за Северна Ирландия се откри в 91-та минута, когато удар с глава на Джони Еванс беше избит на голлинията от Рикардо Родригес.

Преди това Харис Сеферович и неговите колеги в атака пропуснаха няколко изгодни положения да убият интригата по-рано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА