15 Ноември, 2017 14:58 1 989 0

Бербатов сменя позицията си на терена

  • бербатов-
  • позиция-
  • плеймейкър-
  • керала бластърс

Българската звезда ще играе като полузащитник в Индия

Димитър Бербатов няма да играе на типичната си позиция като централен нападател в новия си отбор Керала Бластърс, пишат медиите в Индия. Планът е Берба да играе в средата на терена и да бъде водещ организатор на играта. Именно халфовата линия на слабото звено на Керала, а там българинът може да помага с брилянтната си техника. По време на тренировки българинът често играе дори и по-назад - като защитник.

Изтеглянето му по-назад в постройката ще даде и водеща роля в атака на легендата и голмайстор на Керала Иън Хюм, който пък ще има възможност да се радва на майсторски извеждащи пасове от бившия голмайстор на Премиършип. В петък е първият официален мач на Керала за новия сезон и всички очакват дебюта на родния стрелец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА