17 Ноември, 2017 15:57 1 074 0

Съдия почина след баскетболен мач

  • матиоли-
  • съдия-
  • смърт-
  • баскетбол-
  • шампионска лига

Джанлука Матиоли приет по спешност в болницата в Мурсия, лекарите не успели да го спасят

Италианският баскетболен съдия Джанлука Матиоли почина след мач от Шампионската лига. Тъжната новина беше съобщена снощи от Италианската баскетболна федерация.

Матиоли, който на 25 ноември щеше да празнува 50-годишен юбилей, е починал в болницата в Мурсия, където имаше наряд за Шампионската лига на ФИБА между местния испански клуб и Монако (63:68) на 14 ноември.

Причината за смъртта на рефера не се разкриват. В съобщението на Италианската баскетболна федерация се споменава, че Матиоли внезапно се почувствал зле и е приет по спешност в болницата в Мурсия. Лекарите обаче не са успели да спасят живота му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА