Last news in Fakti

19 Ноември, 2017 01:00 1 294 1

Кака: Искам да стана треньор на Милан

  • кака-
  • милан-
  • кариера-
  • треньор

Кариоката е решен да остане във футбола след края на кариерата си

Бившата звезда на Милан Кака планира да остане във футбола след края на кариерата си, като ще бъде или спортен директор, или треньор. По-рано през годината халфът обяви, че ще напусне Орландо до края на 2017 година, но все още не е решил, дали ще продължи да играе.

"Нямам нов договор, но все още се чувствам добре на терена. В близко бъдеще ще взема решение какво да правя и дали да продължа да играя футбол" обяви той, цитиран от "Футбол Италия".

"Дали бих станал треньор и така да последвам примера на Зидан? Бих искал да остана във футбола. Може би като треньор или спортен директор. Зизу е уникален и като играч, и като треньор. Той е отличен треньор".

"Ако стана треньор, тогава ще мога да използвам всичко това, което съм научил от Жозе Моуриньо и Карло Анчелоти. Защо пък да не поема някой ден и Милан? Този клуб все още е в сърцето ми, както и други отбори, в които съм играл. Отворен съм за всички".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патето Яки

    0 0 Отговор
    Иво бре това не е никаква кака.