Last news in Fakti

18 Ноември, 2017 15:58 1 172 0

Юнайтед е все по-близо до Бейл

  • манчестър юнайтед-
  • бейл-
  • реал мадрид-
  • контузии-
  • трансфер

Това ще бъде и трети опит на "червените дяволи" да привлекат уелсеца

Манчестър Юнайтед ще направи опит да привлече в редиците си през лятото на следващата година крилото на Реал (Мадрид) Гарет Бейл, твърди "Мирър". Това ще бъде и трети опит на тима да привлече уелсеца, откакто той е на "Сантяго Бернабеу". Макар да пропусна 40 от последните 60 мача на "кралете", бързоногият футболист все още е апетитна хапка за грандовете на Острова.

"Белия балет" привлече уелсеца за рекордните 85 милиона паунда през 2013 година, а през 2016 година той подписа нов договор до 2022 година с тима. Смята се, че мадридчани ще поискат да си върнат инвестицията от трансферната сума, която вложиха в него преди няколко години. Не е изключено при определени обстоятелства и Тотнъм да се намеси в битката за неговия подпис.

Изданието също така отбелязва, че е много вероятно този трети опит на Юнайтед да привлече Бейл да бъде успешен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА