18 Ноември, 2017 18:24 1 839 2

Може ли Барселона да си върне Неймар?

  • неймар-
  • псж-
  • барселона-
  • откупуване

От ПСЖ настояват, че няма подобна клауза в договора между двата клуба

От френския гранд ПСЖ опровергаха информациите, че в договора между тима и Барселона за трансфера на Неймар има клауза за обратно откупуване от страна на каталунците. Появиха се информации, че до известен период от време отборът от Каталуния може да си върне кариоката, ако върне на парижани сумата от 222 милиона евро. В крайна сметка обаче се оказа, че това е просто една евтина спекулация.

От парижкия клуб обявиха, че подобен въпрос изобщо не би имал каквато и да било правна тежест, защото от Лига 1 не признават такива договори. До момента Неймар има 12 мача и 11 гола за тима, както и 2 асистенции.

Около бъдещето му обаче има доста спекулации, че може да се завърне в Барселона, защото не е щастлив в Париж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.