20 Ноември, 2017 12:26 1 245 1

Тити Папазов: Сигурно съм доста тъп

  • папазов-
  • загуба-
  • левски-
  • рилски спортист

"Искам да попитам Любо Минчев, защо Златин Георгиев не е в националния отбор?", допълва треньорът на Левски

Старши треньорът на Левски 2014 Константин Папазов направи интересно и силно изказване след загубата от Рилски спортист.

"Рилски спортист към тази дата е по-добрият отбор, с по-постоянна игра. Ние имахме добри моменти, моменти на емоция. Искам да попитам Любо Минчев с добро чувство, защо Златин Георгиев не е в националния отбор. Не е упрек, просто в днешния мач Златин Георгиев се подиграваше с моите играчи, в добрия смисъл на думата. Или ние сме некадърни, или тези, които изпълняват нашите указания. Истината е по средата," заяви Тити.

Къде се намират причините за поражението? "Страхът на Никола Маравич и слабата игра на Крис Минков генерално в защита. Знаем къде са ни грешките, този мач ще ни направи по-опитни. Цяла седмица работихме как да спрем Златин и видяхте какво се случи. Аз не съм си променил мнението, че Левски ще стане шампион. Но е сигурно, че няма да останем в такъв състав. Последен тест има за някои в мача с Балкан."

"Това е нивото на българския баскетбол. Португалия показа, че баскетболът им е аматьорски. Две победи над Динамо Тбилиси... а в Грузия, който може да ходи правилно, играе навън. Нещо е сбъркано," обясни още специалистът.

"Нормално е Балкан да ни бие с 15 точки след две седмици. Ако мога да сменя сърцето на играчите, може да е различно. Днес националът бе прегазен от не национала. И тъпият треньор на Левски не успя да намери решение," прояви самокритика Папазов.

"Имената за нови играчи са страшно много, по-важно е тези, които ще останат. Дава се картбланш. Плащат се заплати на деня. Българинът, когато е в зоната на комфорт, не го оценява и не иска да напредва. Аз държа на думите си, че Крис Минков трябва да е водеща фигура в българския баскетбол. Той плаща за това, че миналата година почти не игра. Но той преди три години донесе титлата на Лукойл. Крис тренира фантастично, но явно е въпрос на психология," продължи Папазов.

"Това се случва, но сърцата не могат да се скрият. Ние галим и се радваме на звездите в българския баскетбол, и така минават и заминават, при липсата на конкуренция. Успех на националния отбор," завърши наставникът на Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Политик

    5 0 Отговор
    Абе лъжат те, не си тъп, ха ха ха...