21 Ноември, 2017 05:15 1 081 0

Стъридж държи да се махне от Ливърпул

  • стъридж-
  • ливърпул-
  • игрово време-
  • мондиал 2018

Нападателят сам иска да отиде в клуб, в който ще играе по-редовно

Нападателят на Ливърпул Даниел Стъридж е решен да напусне клуба през януари и да премине в отбор, в който да играе редовно, пише "Мирър". Стрелецът неистово иска да играе на Мондиала в Русия догодина, но осъзнава, че за тази цел трябва да играе и редовно в клубния си тим.

Представителите на нападателя се надяват, че от клуба ще му поставят реалистична цена, за да може да се намери купувач през януари.

Преди година имаше вариант стрелецът да премине под наем в ПСЖ, но в крайна сметка подобен трансфер така и не се осъществи. Стъридж акостира в тима от Челси през януари 2013 година, но бе преследван от доста травми през последните години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА