Last news in Fakti

20 Ноември, 2017 16:56 1 173 4

Пенев: Дадоха половинка дузпа за Ботев

  • пенев-
  • дузпа-
  • съдии-
  • цска-
  • ботев пловдив

"по-добре децата, които подават топките, да подсказват на реферите", заяви легендата

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира пред "Тема Спорт" равенството с Ботев (Пловдив) на "Армията" (1:1). Според големия бивш футболист и треньор „червените“ трябва да потърсят причините за грешната стъпка и в себе си, а не само в реферите.

"Съдиите наистина на няколко пъти разлаяха кучетата с решенията си. Правят грешки, това се вижда. Те май разбират, че са сбъркали, от играчите и от подсказките на публиката. За себе си смятат, че са прави. ЦСКА обаче не може да има оправдания за равенството. Топката е изцяло в полето на футболистите и треньорите“, коментира Стратега от Мировяне.

„Имаха голямо предимство - домакини, със самочувствие от победата над шампиона с 10 играчи в Разград... И първото полувреме - нищо, ама нищо. Всички играчи бяха под нивото си. Когато излизаш на "Армията", трябва да доминираш, да си трайно в полето на съперника. А ние в 70% от времето бяхме в нашата половина. Това изобщо не отива на ЦСКА. Ботев поведе, а нашият отбор трябваше да реагира, да атакува повече. ЦСКА нямаше стопроцентово голово положение за цял мач. Пет минути преди края си тръгнах, беше ми ясно как върви двубоят. Окей - реферите грешат, но въпреки всичко, когато си в ЦСКА, ти си задължен да си взимаш домакинските мачове", категоричен бе Пенев.

"Трябва все пак да се отчете, че съдиите не видяха дузпа и половина за ЦСКА, докато една половинка за Ботев дузпа я свириха веднага. Толкова много рефери станаха, вече им губя бройката - двама на тъчлинията, пък двама зад вратите... Всички гледат и не виждат дузпата за ЦСКА. То по-добре децата, които подават топките, да подсказват на реферите. По-добре да им намалят бройката и да се въведат видеоповторенията. Както е в Италия. Лошото е, че ЦСКА пак излезе на минус с точките въпреки победата в Разград. Бе пропиляна инерцията от успеха там", отчете още Пенев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1111

    3 8 Отговор
    човекът е вече доста стар и не трябва да се използва от медиите да смята неправилно в нечия полза разбира се .
  • 2 БОБИ КОЧА

    12 2 Отговор
    Чичо Митко е голям! !!!!
  • 3 Plovdiv

    5 6 Отговор
    А защо не каже, че тоя ловешки отбор беше натикан зорлем в А група, в разрез с всички правилници???

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.