21 Ноември, 2017 10:57 1 506 2

Илиан Илиев: Такива неща мога да кажа...

  • илиев-
  • безпаричие-
  • заплаха-
  • верея

Безпаричието във Верея продължава

Треньорът на Верея - Илиан Илиев, коментира победата на тима над Етър в последния мач от Първа лига, както и финансовите проблеми в отбора.

“Адмирации за футболистите - отново показаха, че са мъжки момчета и изиграха мача много отговорно. Трябваше да го вземем този двубой, а Етър са корав отбор и беше доста трудно. Използвахме техните празни пространства и се получи добре. В началото на втората част ни създадоха няколко положения, но успяхме да се организираме и да вземем този мач", заяви специалистът.

“Надявам се тази седмица да има някакво раздвижване - ръководство да изплати обещаното. Ако това не се случи до петък, на пресконференцията за мача с Левски, ще се кажат нещата и няма да повярват направо. Трябва да се кажат нещата. Мисля, че отборът си изпълнява отговорностите, трябва и ръководството да го направи”, каза още Илиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стара Загора

    5 0 Отговор
    Много жалко ако се разпадне този невероятен отбор!!!
  • 2 Стара Загора

    6 1 Отговор
    Да започне да го издържа някоя държавна старозагорска фирма или общината. Това е отбор с голямо бъдеще.
    Както например Берое е единственият държавен отбор в България - издържа го държавната ТЕЦ "Марица Изток - 2". Въпреки че всяка година от ТЕЦ'а отчитат колосални загуби от производството си.