21 Ноември, 2017 12:33 731 0

Обвиниха шефа на италианския футбол в сексуален тормоз

  • тавекио-
  • сексуален тормоз-
  • обвинения-
  • италия

Карло Тавекио получи сериозни обвинения

Подалият вчера оставка президент на Италианската футболна федерация Карло Тавекио е бил обвинен в сексуален тормоз, гръмна "Ла Стампа".

Според изданието неназована жена се е оплакала от 74-годишния управник. Името й е неизвестно, като се знае единствено, че също е спортен ръководител. Дамата твърди, че е посетила Тавекио в неговия офис, за да обсъдят работни дела, когато той е дръпнал завесите и опитал да я докосне. Потърпевшата твърди, че това не е изолиран инцидент и се е повтарял систематично през времето.

Жалбата й вече е заведена пред прокуратурата в Рим. „Ла Стампа” твърди, че тя е подкрепена с видео и аудио записи, които да потвърдят казаното от потърпевшата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА