21 Ноември, 2017 16:39 1 802 3

Ръководството на Левски с ултиматум към Роси

  • роси-
  • левски-
  • стил-
  • атака-
  • ръководство

"Сините" шефове се надяват отборът да заиграе по-атакуващо

Въпреки множеството спекулации в медиите, към момента няма вариант Делио Роси да бъде освободен от треньорския пост в Левски. Това става ясно след вчерашната 5-часова среща на босовете на "сините".

На сбирката присъстваха собственикът Спас Русев и новият шеф Асен Букарев. Според запознати те са отправили критики към Роси, на когото било обяснено, че е необходима незабавна промяна.

Мнението на хората от върха в "синия" клуб било, че е крайно време Левски да заиграе наистина атакуващо и да създава положения пред противниковата врата. Освен това босовете искат от Делио Роси по-добра комуникация с футболистите, добавя "Меридиан Мач".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    4 4 Отговор
    Асен Букарев е продукт на ЦСКА. Сега са му възложили да оправя Левски, вероятно ще се справи с непосилната задача-все пак е възпитаник на ЦСКА.

    Коментиран от #3

  • 2 Иванчо

    5 1 Отговор
    На Меридиан мач и датата не му я вярна
  • 3 пешко

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гого":

    Асен Букарев беше слаб футболист, а сега е слаб ръководител, както беше и слаб помощник треньор. Някаква злодейска ръчичка аха, аха малко да закрепим положението и отново връща лентата към предизвестения ни край...сега поканете и Топчо, Митов, Викторио Павлов, Гонзо и разбира се Кокала отново, за да направят от Левски колос, иначе те тия Гочето, Дерменджиев, Мъри, те за нищо не стават, да не вземете да се излъжете да говорите с някой от тях за ръководни постове?...Трагедия...мъка...мъка...