Last news in Fakti

22 Ноември, 2017 10:31 759 0

Тотнъм спечели групата си в Шампионска лига

  • тотнъм-
  • борусия дортмунд-
  • шампионска лига-
  • група

"Шпорите" обърнаха Борусия Дортмунд и победиха с 2:1

Тотнъм постигна впечатляваща победа след обрат с 2:1 при гостуването си на Борусия в Дортмунд, в среща от Група "Н" на Шампионската лига. По този начин лондончани си бетонираха първото място в крайното класиране на своята група, което бе и тяхната цел. Отборът го заема с 13 точки, а вторият Реал е с 3 точки по-малко. В преките мачове обаче лондончани са с по-добри показатели.

Обамеянг откри за домакините в 31-ата минута, но Кейн върна лондончани в мача след попадение в 49-ата. Всичко за Дортмунд приключи в 76-ата минута, когато Сон оформи крайния успех и обрат.

Все пак след този мач рурците са трети с 2 точки и отборът е фаворит за място в Лига Европа, тъй като в следващия кръг АПОЕЛ, който също е с 2 точки, гостува на Тотнъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА