22 Ноември, 2017 12:29 1 040 0

Лукаку плаща, за да не ходи в затвора

  • лукаку-
  • затвор-
  • глоба-
  • шум-
  • плащане

Глобата е в размер на 450 долара

Нападателят на Манчестър Юнайтед и белгийския национален отбор Ромелу Лукаку прие да заплати глоба в размер на 450 щатски долара за инцидент през лятото, когато полицията го принуди да намали шума в къщата, в която беше отседнал. Това се случи на 2 юли около 20 часа в Бевърли Хилс, Лос Анджелис, когато той все още беше футболист на Евертън и агентите му довършваха сделката с "червените дяволи".

След като Лукаку прие да заплати глоба, местните власти намалиха финансовите си претенции, прекратиха делото и той не е заплашен от реална присъда. 24-годишният белгиец не се яви на изслушването във вторник, но не е и задължен да го прави при превода на 450-те долара, което трябва да се случи най-късно на 18-и декември.

Делото срещу Лукаку беше образувано заради "прекомерно вдигане на шум" след пет сигнала и предупреждения към него. От полицията уточняват, че той не е бил арестуван и е получил призовката на място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА