Last news in Fakti

24 Ноември, 2017 10:27 836 0

Кьолн шокира Арсенал

  • кьолн-
  • арсенал-
  • лига европа-
  • дузпа-
  • гираси

"Козлите" спечелиха с 1:0 срещу своя противник

Кьолн постигна сензационна домакинска победа с 1:0 срещу Арсенал на своя "Рейн Енерджи Стейдиъм" и по този начин запази големи шансовете си за продължаване на директните елиминации в Лига Европа.

По този начин "козлите" ще трябва да решават в директен мач, в Белград, в последния кръг класирането си за следващата фаза срещу Цървена звезда, като до момента и двата тима имат по 6 пункта. Лондончани са с 10 точки на върха в Група "Н" и са непоклатими от челната позиция.

Гираси вкара единственото попадение от дузпа в 62-ата минута, а в този мач по традиция Арсен Венгер даде шанс на доста от своите резерви да се изявят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА