Last news in Fakti

28 Ноември, 2017 09:58 1 014 0

Гонзо отряза Дунав

  • гонзо-
  • дунав-
  • отказ-
  • треньор

Специалистът не пожелал да поеме "драконите"

Бившият старши треньор на Черно море Георги Иванов е отказал да поеме Дунав, пише “Тема Спорт”. Дни след оставката на Веселин Великов ръководството на “драконите” веднага се е свързало с Гонзо. Той обаче категорично е отхвърлил тази възможност, като не е влязъл в задълбочени преговори. Всичко е приключило на доста ранен етап.

Иванов е бил първият наставник, когото ръководните фактори в Дунав са потърсили. Едва след неговия отказ русенци се насочили към Малин Орачев. В неделя той записа първа победа начело на русенци - 2:0 над Етър във Велико Търново.

В сряда Дунав приема Левски. Защитникът Петър Патев, който пропусна мача на “Ивайло” заради контузия, все още не е напълно готов. Треньорският щаб няма да рискува с включването му. При това положения двойка централни бранители отново ще са Михаил Милчев и Олексей Ларин, а десен бек ще е Юлиян Ненов. По принцип той е дясно крило, но срещу Етър Малин Орачев реши да го върне в ариергарда, като експериментът се оказа сравнително успешен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА