30 Ноември, 2017 10:57 622 0

Колумбийци напират за играч на ЦСКА

  • колумбия-
  • цска-
  • кулма-
  • атлетик жуниор-
  • трансфер

Густаво Кулма може да се завърне в родината си

Шампионът на Колумбия Атлетик Жуниор е влязъл в преговори с ЦСКА за Густаво Кулма, пишат местни медии, цитирани от „Тема Спорт”. Шефовете на клуба искат да привлекат сънародника си още през януари, когато отваря зимният трансферен прозорец.

Говори се, че от Атлетик предложили добра оферта, но на този етап не се знае какъв ще бъде отговорът на отговорните фактори в Борисовата градина.

Кулма преподписа наскоро с ЦСКА и се предполага, че е по-вероятно той да остане на „Армията” до края на сезона.

Преди време и друг колумбийски отбор проявяваше интерес към крилото, но до споразумение между Милионарис и "червените" не се стигна. Атлетико Жуниор е претендент за титлата и през този сезон, за която води ожесточена борба с още три тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА