30 Ноември, 2017 12:54 996 1

Мейуедър разкри дали пак ще се качи на ринга

  • мейуедър-
  • макгрегър-
  • бокс-
  • завръщане

40-годишната легенда отговори на спекулациите от последните дни

Непобеденият бивш боксов шампион Флойд Мейуедър категорично отсече, че няма никакво намерение пак да се връща на професионалния ринг, каквито спекулации се появиха през последните дни в различни медии.

"Щастлив съм, след като приключих. Повече няма да се бия. За каквито и да е пари. Те не са от значение", категоричен е 40-годишният американец, който има 50 победи на ринга. Последната от тях беше срещу ирландската ММА звезда Конър Макгрегър с технически нокаут преди няколко месеца.

През последните години Мейуедър даде десетки подобни изявления, но въпреки това реши отново да сложи ръкавиците за големия мач с Макгрегър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Байбрадъруеър

    1 0 Отговор
    ТОЗ ЗА ПАРИ ДУПЕ ДАВА
    АКО МУ ПРЕДЛОЖАТ ДОСТАТЪЧНО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ 1000%
    Целия свят иска да го види срещу GGG ама ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,