30 Ноември, 2017 15:56 1 685 0

Нови разправии между Кавани и Неймар (ВИДЕО)

  • неймар-
  • кавани-
  • скандал-
  • дузпа-
  • псж-
  • троа

Кавани удари с глава бразилеца в спор за дузпа

Звездите на ПСЖ - Едисон Кавани и Неймар, отново влязоха в спор за изпълнение на дузпа. След като преди време двамата се скараха кой да стреля от бялата точка срещу Лион, сега отново сториха това, но срещу Троа.

Парижани спечелиха срещата с 2:0, но в края на първото полувреме се стигна до любопитния момент, в който дори се вижда как уругваецът удря леко с глава Неймар. Кавани бе повален в наказателното поле, а бразилецът понечи да изпълни дузпата. Кавани обаче пристигна, чукна с глава Неймар и бразилецът ядосано се оттегли.

Както срещу Лион, така и сега уругваецът не успя да реализира от бялата точка. Все пак през втората част в мача с Троа Неймар и Кавани се разписаха и ПСЖ спечели с 2:0.

Моментът преди изпълнението на дузпата обаче за пореден път отвори темата за отношенията между двамата звездни нападатели на парижани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА