Last news in Fakti

1 Декември, 2017 12:31 836 2

Италиански бизнесмен ще купува Локомотив Пловдив

  • локомотив пловдив-
  • крушарски-
  • манчини-
  • купуване-
  • акции

Бенедето Манчини обяви новината на пресконференция

Италианският бизнесмен Бенедето Манчини иска да стане собственик на Локомотив (Пловдив). Това обяви самият той на пресконференция. За осъществяването на своята цел и готов да закупи 100 % от акцията на настоящия собственик на "черно-белите" Христо Крушарски.

Стана ясно обаче, че двамата не се познават и на този етап не са се срещали. В момента Христо Крушарски е по бизнесдела зад граница и се осведомява за намеренията на италианеца от своите подчинени на "Лаута" и от медиите. Бенедето Манчини поясни, че иска стане едноличен собственик на Локомотив и не смята да работи с Христо Крушарски.

Италианецът заяви, че за финансирането на клуба ще използва и средства от международни фондове. Той изрази готовност да развива професионално Локомотив, като е готов да сформира и женски отбор. Не назова обаче конкретната сума, които би предложил за акциите на Христо Крушарски.

Манчини си призна, че не знае какви са дълговете на клуба и добави, че ще се позаинтересува допълнително за техния размер. В края на пресконференцията той показа и писмото, с което иска да закупи Локомотив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    1 0 Отговор
    По-добре да покаже парите и как са спечелени че се нагледахме на разни "играчи" във футбола ни. Справка - Лупи и мн други.
  • 2 ЖАБАТА

    0 0 Отговор
    Мазния жабар ще пере кинта в бугарско - чиста работа .