1 Декември, 2017 15:34 1 388 2

Каранга го загази

  • каранга-
  • наказание-
  • жълт картон-
  • септември-
  • цска

Тежко наказание очаква звездата на ЦСКА

Головата машина на ЦСКА Фернандо Каранга си изкара жълт картон срещу Септември (София). Това обаче не се случи при игрова ситуация - страничният съдия вдигна флага за засада, а нападателят взе топката и я изрита нарочно, което му донесе официално предупреждение. По този начин деветката на "червените" ще пропусне следващия мач срещу опашкаря Витоша (Бистрица), но ще е "чист" за домакинството срещу Берое.

Подобна практика - футболистите да си изкарват нарочно картони, за да пропуснат по-лек двубой, е позната от миналото, но не се толерира в съвременния футбол. По новите правила това не се води за спортсменско и такъв жълт картон се "таксува" с допълнително наказание от още една среща. От такива навици понякога си пати капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос.

Любопитно е, че дори коментаторите по време на директното предаване на мача от Борисовата градина съветваха Каранга да си изкара умишлен жълт картон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роро

    3 0 Отговор
    Каранга е наказан за една среща!
  • 2 гларус

    2 1 Отговор
    Един черен некъдърник го направиха голмаистор на оранжевите А ако гледате статистиката тоз на вид е късметлия От 15 положения вкарва едно с късмет. Повече отбелязва космонавта
    им като статистика .Ако сега не го продадът ще са валат .