4 Декември, 2017 13:57 1 243 2

Баскетболист едва не загина на паркета (ВИДЕО)

  • баскетболист-
  • соломон-
  • колапс-
  • игрище-
  • колежанско първенство

Тай Соломон колабира, съживиха го на игрището

Баскетболистът Тай Соломон колабира по време на мача от колежанското първенство на САЩ. Играчът на университета в Южна Каролина беше реанимиран на терена, след като сърцето му спря и той загуби съзнание през първото полувреме на двубоя срещу отбора от щатския университет на Северна Каролина.

Случаят със Соломон доведе до прекъсването на мача за 40 минути. Благодарение на съвременните медицински средства и присъствието на лекарски екип в залата баскетболистът е приведен в съзнание още в залата и отведен в болницата. От лечебното заведение коментираха, че играчът е в стабилно състояние и в създание.

Шокът от случилото се със съотборника им явно се отрази на играчите от Южна Каролина, които загубиха със 71:103.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    10 1 Отговор
    Това са лекари! У нас първо оформят документите па после ако е останало време се захващат с тежко болния.

    Коментиран от #2

  • 2 Хост

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Даже и документи няма да се захванат да попълват. Ще ти кажат да изчакаш пред спешното, а те вътре ще пият кафе или алкохол, докато умреш.