Last news in Fakti

6 Декември, 2017 09:57 840 0

Челси изхвърли Атлетико, но остана втори

  • челси-
  • атлетико мадрид-
  • автогол-
  • шампионска лига

Мачът бе интересен, а Дюшекчиите вкараха и двата гола на „Стамфорд Бридж“

Атлетико Мадрид напусна Шампионската лига след достойно 1:1 на „Стамфорд Бридж“ срещу Челси. Равенството обаче не бе добро и за англичаните. Испанците се нуждаеха от победа и от това Рома да не спечели в другия мач срещу Карабах у дома, което обаче така или иначе не се случи.

Все пак "дюшекчиите" спряха "сините" към първото място в група С и така тимът на Антонио Конте е много вероятно да има труден съперник на осминафиналите, тъй като ще започне жребия сред вторите отбори.

В 53-ата минута Филипе Луис тресна гредата със страхотен удар от около 25 метра, а Саул пропусна при добавката. Малко след това обаче, халфът се реваншира и даде аванс на Атлетико. След корнер Торес отклони на близката греда, като прати топката към далечната, където оставен непокрит Саул вкара.

В 75-ата минута лондончани изравниха, макар и с доста късмет. След корнер топката бе избита към Азар, който опита подаване успоредно на голлинията, топката обаче се отби в Савич и влезе във вратата за 1:1.

Челси завършва с 11 точки, колкото и Рома, но в преките мачове предимството е за италианците. Атлетико пък остава със 7 точки на сметката си и ще играе в Лига Европа от февруари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА