6 Декември, 2017 12:29 801 3

Моуриньо: Не ми пука с кого ще се паднем

  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • шампионска лига-
  • жребий-
  • цска москва

Мениджърът на Юнайтед остана доволен от успеха над ЦСКА (Москва), който дойде след обрат

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана доволен от успеха с 2:1 над ЦСКА (Москва), който дойде след обрат за тима.

"Ние успяхме да се класираме напред по начина, по който желаем. Финиширахме като лидери в групата и в крайна сметка това е най-важното нещо за нашия отбор. Да, губехме срещу ЦСКА в един момент, но като цяло изиграхме един добър мач и аз съм доволен, че успяхме да покажем характер и да обърнем нещата в своя полза", обяви той на пресконференцията след срещата.

"Играчите показаха точно това отношение, което искам да виждам. Видях истински професионалисти на терена. Бяхме непримирими, докато не вкарахме двата гола, за да обърнем.

"Относно жребия за осминафиналите, не искам изобщо да коментирам тази тема. Ще играем чак през февруари, а дотогава няма да мисля за Шампионската лига, а ще се концентрирам само върху представянето ни във вътрешното първенство. Според мен няма значение с кой ще се паднем. Със сигурност едва ли противникът ни ще подскача от радост, когато научи, че е с нас"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Nameless

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "ггггг":

    Тази година за пръв път повечето силни отбори са Втори. Байерн, Реал, Ювентус, Челси и тн, но колкото и да са добри, никой от тях, няма да се Кефи на МЮ, ПСЖ или Барселона, дори и да могат да ги победят, не си струва на толкова ранен етап да се падат със силен съперник. Всеки ще иска Бешикташ, Рома или Тотнъм...